Siirry pääsisältöön (Paina Enter)
-

Liiketoiminnan kuvaus

Tecnotree on kansainvälinen operaattoreiden it-ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa tuotteita, palveluita ja ratkaisuja veloitukseen, laskutukseen, asiakaspalveluun ja asiakkuuden hallintaan sekä viestintäpalveluihin ja sisältöliiketoimintaan. Yhtiön tuoteportfolio kattaa teleoperaattoreiden liiketoimintatukijärjestelmien lähes koko kentän (order-to-cash). Siihen kuuluvat yhtenäiset ratkaisut kiinteän verkon, mobiilipalveluiden ja laajakaistan tarpeisiin sekä ennakkomaksu- että kuukausilaskuasiakkaiden liittymien, palveluiden ja rahavirtojen hallinnointiin.

Vuonna 2021 jatkamme digitaalisten tuotteidemme ja palvelujemme täydentämistä varmistaaksemme, että asiakkaidemme digitaaliset muutosmatkat toteutuvat ja onnistuvat Tecnotreen digitaalisen tuotetarjonnan avulla. Laajennamme jalanjälkemme nykyisillä maantieteellisillä alueilla ja asiakkailla ja tutkimme myös mahdollisuuksia uusien markkinoita osalta.

Toivomme myös luovamme synergiaa ja kumppanuuksia digitaalisten palveluntarjoajien, ekosysteemipelaajien ja esineiden internetin (IOT) tarjoajien kanssa uusien tulomallien ja sovellusliittymäkehyksien luomiseksi 5G:n maailmanlaajuisen käyttöönoton hyödyntämisessä, sekä luomaan uusia rajapintoja digitaalisesti yhteydessä olevien yhteisöjen välille koulutuksen, terveydenhuollon, verkkokaupan, pelaamisen, urheilun ja viihteen aloilla.

Aiomme saavuttaa tämän pilvipalvelujen avulla toimivilla mikropalveluihin perustuvilla yhteentoimivilla tuotteilla ja digitaalisilla alustoilla, jotka auttavat asiakkaitamme luomaan "digitaaliset markkinat ja digitaaliset yhteisöt" perinteiselle tuotetarjonnalleen sekä uuden edistävän kumppanituotteiden ja -palvelujen ekosysteemin ja parannetut tulomallit asiakkailleen ja tilaajille.

Tecnotreen edistyksellisten tuotteiden avulla tietoliikennepalveluiden tarjoajat voivat kasvattaa liiketoimintaansa ja muuttaa sen digitaaliseksi. Tämä auttaa palveluntarjoajia laajenemaan ja tuomaan lisäarvoa asiakkailleen.

Tecnotreen liiketoiminta perustuu tuotelisensiointiin, tuotteiden räätälöintiin liittyviin palveluihin sekä tuotteiden ylläpito- ja tukipalveluihin yhtiön globaalille asiakaskunnalle. Yhtiöllä on vahva jalansija erityisesti kehittyvillä markkinoilla, kuten Latinalaisessa Amerikassa, Afrikassa ja Lähi-Idässä. Tecnotreen ratkaisuista hyötyy yli 800 miljoonaa tilaajaa ja yli 65 operaattoria ja palveluntarjoajaa maailmassa.

Tecnotree toimii globaalisti ja sillä on kehitys- ja operointikeskuksia Latinalaisessa Amerikassa, Euroopassa, Lähi-Idässä, Afrikassa ja Aasiassa.